Important notice about the future of Stripcreator (Updated: May 2nd, 2023)

  guldizman  

followers
2
following
0
email : pm : info
guldizman has not entered a profile.
(hide profiles)

by guldizman
12-30-01
býr varmýs býr yokmus býr Cetýnle Gulsah varmýs!!Gulsah Cetýný cok sevýyomus ama Cetýn onu bazý seyler ýcýn cok kýrarmýs bilmezmiski o boyle yaptýgýnda Gulsah erir erir dururmus.Ýste
cetincin ben seni cok ama cok seviyorum ama sen bana bazen cok soguk davraniyosun ve beni cok uzuyosun.Ben bunlari hakedecek ne yaptim ki sana?
ne alakasý var sýmdý?bak bený cok sýkýyosun belkýde ben boyle seyler gormedýgým ýcýn alýsamýyorumdur!!bený bu kadar sýkmanýn ne manasý var?
Cetinde aslýnda Gulsahi seviyodu ama onun nasýl olsa gulsah hep benimle dusuncesi diger insanlari kirmayim inanci Gulsahi kirmasýna sebeb oluyodu!Ama birgün gelicek.....
bak!bak iste yine ayni seyi yapýyosun beni ihmal etmene!artik benle eskisi gibi ilgilenmemene ve beni ezdirmene icim gidiyor!
öff!tamam be tamam kes artik hala kafanin dikine gidiyosun yani yaa!!Yok iste dedik yok ben seni seviyorum sen benim pisipisimsin!
Ve Cetin boyle soz verdi.Gulsah cok mutluydu sevdiginin bu sözleri karsisinda!!!Ona inaniyor ve Güveniyordu.Ve bekliyordu cetini!!!
sahimi cetincim sahiden ben senin herseyinmiyim beni cok mu seviyosun ben bana oyle davranmana dayanamýyorum beni insanlar üzerken seyirci olmana üzülüyorum!!Ama sen benim bitanemsin!!!!
Tamam gulsahcim sen yeterki üzülme .asla seni üzdürmiyicem seni hep cok sevicem!sen benimsin benim benim tek sevdigimsin!!!
share: twitter : facebook

« Back to the Front Page